Unde găsim prospectele integrale pentru fiecare vaccin în parte?

0
926
vaccinuri prospecte
vaccinuri prospecte

Cu ceva timp în urmă, am primit la redacție un material scris de un proaspăt tătic, care își povestea propria experiență în legătură cu vaccinarea fetiței lui nou-născute. Acesta s-a dovedit a fi unul dintre acei părinți care ȘTIU și AU CURAJUL să pună întrebări cadrelor medicale, iar una dintre ele, adresată doctoriței neonatolog (care venise să-i ceară acordul scris pentru vaccinare), a fost următoarea:

“- Aveți un prospect al acestor vaccinuri, să mă uit un pic peste ele?”

Așa cum bine intuiți, răspunsul doctoriței a fost ceva în genul “Nu avem prospectele. Și chiar dacă vi le-aș da, nu le-ați înțelege pentru că nu sunteți medic”. Așa că… “mergeți pe mâna mea, sunt vaccinuri aprobate, toți copiii le fac. Nu trebuie să vă luați după tot felul de opinii, pentru că internetul e plin de tâmpenii și exagerări”.

Oare câți părinți au auzit acest răspuns și s-au conformat cuminți, docili, supunându-se legii turmei?

Acest tată a căutat prospectele până le-a găsit. Iar când le-a găsit, i-a arătat lista de contraindicații doctoriței neonatolog și a rugat-o SĂ SEMNEZE EA, că face acel vaccin fetiței nou-născute, PE RĂSPUNDEREA EI.

Știți care a fost răspunsul?

Doctorița a spus că ea nu semnează pentru siguranța vaccinului, ci doar pentru siguranța actului medical! Adică pentru corecta administrare a vaccinului (corectitudinea efectuării injecției, cu alte cuvinte)!

În această situație, ca părinte nu ai cum să nu te întrebi: “Bun, dacă tu nu semnezi, atunci de ce îmi ceri mie, ca părinte, să semnez?”

În ajutorul părinților care își pun această întrebare, iată un website care tratează exclusiv  acest subiect, al informării cu privire la conținutul vaccninurilor și la posibilele lor efecte secundare.

Website-ul Cunoaște-Riscurile.ro este un proiect pornit de un grup de părinți informați, unii având copii vătămați grav de vaccinuri. Printre aceștia se numără specialiști din diverse domenii: cadre didactice (educatori, profesori, profesori universitari), cadre medicale (medici, stomatologi, asistenți), ingineri, juriști, avocați, etc.

Scopul acestui grup, total lipsit de interese financiare și neafiliat niciunei industrii aducătoare de profit, este de a crește gradul de conștientizare a efectelor adverse ale medicamentelor, inclusiv ale vaccinurilor.

Aici găsiți o multitudine de materiale informative, link-uri către website-uri internaționale de profil, studii despre nocivitatea vaccinurilor sau a ingredientelor din vaccinuri, titluri de cărți și documentare care tratează această problemă și, mai presus de toate,

AICI găsiți prospectele integrale EPAR pentru fiecare vaccin în parte.

De asemenea, pe site-ul menționat puteți găsi tot ceea ce doriți să cunoașteți despre Proiectul Legea Vaccinării:

  • Scrisoarea deschisă împotriva Legii Vaccinării Obligatorii semnată de 12.000 de părinți
  • Scrisoarea deschisă împotriva Legii Vaccinării Obligatorii scrisă de către Senator Vasile Cristian-Lungu și adresată Primului-Ministru al României
  • Parcursul proiectului Legii Vaccinării prin Senat
  • Rezumatul dezbaterii proiectului Legii Vaccinării, al Comisiei de Sănătate din Senat, din 26 septembrie 2017

Iată câteva paragrafe extrase din prospectele EPAR:

Adjupranix – vaccin gripal H5N1

4.3 Contraindicații

Antecedente de reacţii anafilactice (cu potenţial letal) la oricare dintre componentele sau urmele reziduale ale acestui vaccin (proteine de ou şi pui, ovalbumină, formaldehidă, gentamicină sulfat şi deoxicolat de sodiu).

Totuşi, în cazul unei pandemii, administrarea vaccinului ar putea fi oportună, cu condiţia ca toate facilităţile necesare resuscitării să fie imediat disponibile în caz de necesitate.

 ProQuad – vaccin rujeola, oreion, rubeola, varicela

2. COMPOZIŢIA CALITATIVĂ ŞI CANTITATIVĂ

După reconstituire, o doză (0,5 ml) conţine:

Virus rujeolic1, tulpină Enders’ Edmonston (viu, atenuat) minim 3,00 log10 CCID50*
Virus urlian1, tulpina Jeryl Lynn™ (Nivel B) (viu, atenuat) minim 4,30 log10 CCID50*
Virus rubeolic2, tulpină Wistar RA 27/3 (viu, atenuat) minim 3,00 log10 CCID50*
Virus varicelic3, tulpină Oka/Merck (viu, atenuat) minim 3,99 log10 PFU**

*doză infectantă a 50% din culturile celulare
**unităţi formatoare de plaje

(1) produs în celule embrionare de pui de găină.
(2) produs în fibroblaşti pulmonari umani diploizi (WI-38). → adică CELULE DE FETUȘI AVORTAȚI
(3) produs în celule diploide umane (MRC-5). → adică tot CELULE DE FETUȘI AVORTAȚI

Vaccinul poate conţine cantităţi infime de albumină umană recombinantă (AUr).
Acest vaccin conţine o cantitate infimă de neomicină. Vezi pct. 4.3. → adica ANTIBIOTIC

4.4 Atenţionări şi precauţii speciale pentru utilizare

Acest vaccin conţine, ca excipient, sorbitol 16 mg. Pacienţii cu probleme ereditare rare de intoleranţă la fructoză nu trebuie să utilizeze acest vaccin.

Persoanele vaccinate trebuie să evite utilizarea de salicilaţi timp de 6 săptămâni după vaccinarea cu ProQuad, deoarece s-a raportat apariţia sindromului Reye după utilizarea de salicilaţi în timpul infecţiei cu varicelă de tip sălbatic. → salicilatii sunt derivati (saruri sau esteri) ai acidului salicilic (acidul salicilic se gaseste in medicamentele de genul aspirinei); salicilatii sunt niste hormoni vegetali care se gasesc in sosuri de rosii, sucuri de fructe, ceaiuri, vin, condimente, anumite plante – cretusca, salcie, lemn de bumbac, mesteacan si altele.

Vaccinarea cu ProQuad nu poate asigura protecţia tuturor persoanelor cărora li se administrează vaccinul.

Și poate cea mai importantă secțiune a website-ului Cunoaște-Riscurile.ro, este cea cu mărturii din România, cazuri concrete de reacții adverse, deosebit de grăitoare, unde se face simțită durerea și regretul părinților ai căror copii au avut de suferit grav datorită incompetenței cadrelor medicale care nu au informat părinții cu privire la riscurile vaccinării și care nu au ținut cont de starea medicală a acestora.

Iată exemplul de mai jos:

Marturie reactii post-vaccinale, inclusiv AUTISM, Iuliana I.

“Bună ziua! Numele meu este Iuliana I. și sunt mămica lui Ayan (4 ani și 6 luni). Copilul meu este tot ce mi-am dorit de la viață și il iubesc mai mult decât pe mine. L-am născut cu o malformație la inima (Tetralogie Fallot) și a fost operat pe cord deschis la vârsta de 11 luni.

Având încredere în sistemul medical, i-am făcut toate vaccinurile: cele din maternitate, 2 luni, 4 luni și 6 luni.
După fiecare vaccinare au fost reacții adverse:
– la 2 luni s-a umplut de bubițe mici roșii și făcea apnee în somn (a fost 3 săptămâni în spital cu diagnostic de pneumonie).
– la 4 luni a făcut vaccinul și după 3 zile ne-am internat în spital, dar de data asta cu diagnostic de bronșiolită. Copilul făcea febră foarte mare dar nu prezenta semne de răceală.
– la 6 luni iar internare în spital (4 săptămâni), dar medicii nu știau ce sa îmi spună că are!

La 10 luni am plecat cu el în Italia, unde a fost operat la inimioara și medicii de acolo, văzând istoricul nostru medical mi-au spus că s-a făcut o greșeală enormă vaccinând acest copil pentru că din punct de vedere medical fiul meu nu era apt sa fie vaccinat! Dupa 6 luni de stat în Italia ajung în România și ce fac?! Vaccinez cu ROR, deși medicii italieni mi-au spus să nu mai vaccinez, dar eu, ca un cetățean bun și neinformat, ascult medicii români. Mi-am nenorocit copilul!!! După 2 săptămâni de la administrarea ROR-ului fiul meu s-a oprit din vorbit! Parcă uitase tot!!! Nu ne mai striga, iși făcea nevoile pe el deși noi scăpasem de pampers, îl strigam pe nume si nu ne mai răspundea, contactul vizual era foarte redus, nu mai vroia sa stea între oameni și nu mai socializa.

După nenumărate vizite la psihiatri și psihologi ajungem la cruntul diagnostic de AUTISM!!!

De ce vreți să mă obligați să vaccinez în continuare??? Știe cineva cât mă lupt pentru că educatoarea nu mi-l vrea în grupa dânsei? Îmi doresc sa mai fac un copil… O sa il îmbolnăvesc și pe acela? Prefer sa mor, prefer pușcăria, prefer să plec din țara mea, prefer ORICE, doar sa nu mai vaccinez!!!

Am toate documentele și analizele copilului care demonstrează că el nu s-a născut cu autism, ci mercurul din vaccin l-a nenorocit! Sper că Ayan să mă ierte vreodată pentru alegerile greșite pe care le-am luat în ceea ce îl privește!

STOP VACCINARE OBLIGATORIE!!! PRO INFORMARE!!!”

Mai multe mărturii puteți găsi AICI.

De ce atunci când se aduc în discuție efectele adverse constatate ale vaccinurilor, este numită campanie antivaccinare? Oare nu este normal să fie cunoscute și riscurile pentru ca oamenii să poată face cu adevarat o alegere?

Fiecare medicament alopat are prospect și efecte adverse. De ce în cazul vaccinurilor, niciun doctor sau asistent medical nu îl informează pe pacient cu privire la acestea?

 

Vă invităm să citiți și

Medic licențiat la HARVARD declară pentru legislatori: Copiii NEVACCINAȚI prezintă risc ZERO pentru ceilalţi şi arată de ce

Avem dreptul să ȘTIM! Adjuvanţii şi conservanţii din vaccinuri

Mesaj către senatorii care au votat obligativitatea vaccinării

Dacă te abonezi la Newsletter-ul eRomâniaTa.ro vei primi gratuit cele mai noi și apreciate articole direct în căsuța ta de e-mail!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here