Termeni și Condiții

Bine ați venit pe site-ul eRomâniaTa.ro!

Pentru o mai bună și conștientă utilizare a site-ului nostru vă recomandăm să citiți termenii și condițiile aplicate de către eRomâniaTa.ro.

1. Acces

Prin accesarea site-ului, orice vizitator este responsabil de respectarea acestor termeni și condiții.

Scopul permis pentru utilizarea acestui site este obținerea de informații. Orice utilizare în alte scopuri decât acesta nu este permisă.

Ne rezervăm dreptul de a modifica în orice moment regulile de utilizare a website-ului, cât și structura, conținutul, serviciile, oferite de către eRomâniaTa.ro, inclusiv de a suspenda funcționarea acestuia cu sau fără o înștiințare prealabilă.

2. Drepturi de autor

Site-ul eRomâniaTa.ro permite vizualizarea, imprimarea folosirea și împărtășirea informaţiilor de pe site în scopuri personale şi noncomerciale.

Conform drepturilor de autor și politicii site-ului eRomâniaTa.ro, textul copiat poate fi utilizat dacă este specificată în mod corect sursa.

Dreptul de autor pentru unele informaţii de pe site este deţinut de către eRomâniaTa.ro.

® eRomâniaTa este marcă înregistrată la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci (OSIM).

Conţinutul site-ului, prin tot ce reprezintă el (text, fotografii, grafică, software sau logo), este protejat de legea dreptului de autor. Conţinutul partenerilor noştri este supus aceloraşi reglementări. eRomâniaTa.ro poate furniza în materiale legături (link-uri) către alte site-uri de internet. Ne vom asigura de autenticitatea informaţiilor publicate, dar nu răspundem şi nu suntem pasibili de despăgubiri pentru anumite informaţii publicate pe un alt site web sau pentru declaraţiile unor terţi, citate conform regulilor.

3. Reguli de utilizare

Nu sunt permise:
– Încercarea de a interveni, prin orice mijloace, în conținutul acestui site, ștergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor și informațiilor publicate, sau încercarea de a acționa în acest scop;
– Încercarea de a scana, sonda sau a testa vulnerabilitatea oricărui sistem din eRomâniaTa.ro sau accesarea oricăror servere sau servicii, fără autorizație;
– Folosirea oricăror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale (.spamming.) sau pentru orice alt scop în afară de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fără acordul scris al posesorilor acestor adrese.
Este interzisă folosirea site-ului eRomâniaTa.ro pentru postarea sau transmiterea de mesaje de tip publicitar, promoțional sau „spam”.
Este interzis a pretinde că sunteți o altă persoană sau reprezentați o altă instituție; sau a pretinde în mod fals afilierea cu o persoană sau instituție.
Violarea oricărei dintre aceste reguli atrage după sine răspunderea civilă sau penală.

4. Absolvirea de răspundere

Acceptand să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că înțelegeți și că sunteți de acord cu următoarele:

– utilizarea site-ului se face pe propria răspundere;

eRomâniaTa.ro nu oferă garanția că:

  • informațiile conținute sunt pe deplin complete sau exacte;
  • că informațiile introduse de către utilizatorii website-ului sunt reale, corecte și nu își asumă răspunderea pentru modul în care vizitatorii le folosesc;
  • că informațiile sau serviciile oferite de către eRomâniaTa.ro vor satisface toate cerințele vizitatorilor;
  • că serviciile website-ului vor funcționa constant, neîntrerupt, fără erori;

eRomâniaTa.ro nu își asumă răspunderea pentru rezultatele obținute de vizitatori ca urmare a folosirii informațiilor sau serviciilor oferite de site; utilizarea informațiilor și a serviciilor se face pe propria răspundere;

eRomâniaTa.ro nu își asumă responsabilitatea pentru eventualele pagube pe care vizitatorii le-ar putea avea din cauza nefuncționării temporare sau defectuoase a site-ului sau pentru folosirea informațiilor obținute prin utilizarea link-urilor către alte site-uri (utilizarea lor este la latitudinea vizitatorilor).

5. Diverse

Pentru utilizarea acestui site este necesară citirea și acceptarea acestor reguli în totalitatea lor.

Prin acceptarea acestor Termeni și Condiții Generale, ca și utilizator declarați că aveți vârsta legală pentru a accesa site-ul web, că ați citit, ați înțeles în totalitate și că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile aplicate de către eRomâniaTa.ro.

Ne dorim ca vizitarea și utilizarea site-ului eRomâniaTa.ro să fie o experiență cât se poate de plăcută, chiar deosebită și, mai presus de toate, folositoare pentru dumneavoastră, familiile dumneavoastră și toți cei dragi din viața dumneavoastră.

Vă mulțumim!

Redacția eRomâniaTa.ro