Politica de Confidențialitate

Site-ul eRomâniaTa.ro a creat această politică de confidențialitate pentu a demonstra angajamentul ferm față de intimitatea utilizatorilor săi.

Protejarea vieții private și a informațiilor personale reprezintă o prioritate pentru noi, deoarece ne dorim ca utilizatorii eRomâniaTa.ro să se simtă în deplină siguranță în timpul navigării pe site-ul nostru.

Serviciul de abonare la newsletter cere utilizatorilor completarea unor date de contact (numele, adresa de e-mail). Aceste informații vor fi folosite de către eRomâniaTa.ro pentru contactarea utilizatorului cu privire la noutăți sau acțiuni editoriale, concursuri, promoții, desfășurate în viitor de către site-ul eRomâniaTa.ro, și nu vor fi divulgate unei terțe părți.

eRomâniaTa.ro se obligă să nu facă publică adresa de e-mail a utilizatorilor și să nu o dezvăluie unei terțe părți, în afara cazului în care acest lucru este necesar pentru a respecta legea și/sau procedurile judiciare.

Site-ul eRomâniaTa.ro nu își asumă nici un fel de responsabilitate pentru situațiile în care utilizatorul iși publică adresa sau orice alte date personale, din proprie inițiativă într-un mesaj public.

Site-ul eRomâniaTa.ro conține și link-uri către alte site-uri. Dacă dați click pe un material de pe alt site promovat de noi, nu răspundem pentru setările lor de intimitate. Vă recomandăm să citiți politica lor de confidențialitate în momentul când accesați informații de pe acestea.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să le trimiteți la contact@eromaniata.ro.

Vă mulțumim!

Redacția eRomâniaTa.ro