Despre noi

FrumuseteFrumusețea este o virtute nelipsită a creației în care trăim. Ceea ce lipsește cu adevărat este capacitatea noastră de a vedea și trăi frumusețea din fiecare aspect al vieții noastre. Dar și această lipsă este una temporară, căci, în timp, cu răbdare și multă speranță, credință, tot mai multă lume va deveni conștiență de minunea inimaginabil de complexă și de maiestoasă a creației ce se găsește în fiecare dintre noi și în tot ce ne înconjoară.

Încet, încet, ne trezim deschizând ochi, privind, la început, ușor, printre gene, până ochiul se obișnuiește cu lumina strălucitoare ce își face loc prin ferestre, mai mari sau mai mici, și ne inundă spațiul cu a sa căldură dătătoare de pace, care ne mângâie ușor fața, ne face să zâmbim, să ne bucurăm că este începutul unei noi zile, unor noi oportunități, unor noi învățăminte, unor noi aventuri.

O nouă zi, o nouă șansă pentru alegeri noi în viețile noastre.

O nouă șansă de a ne descoperi pe noi înșine și de a găsi cele mai profunde gânduri și convingeri, pentru a le elibera dacă ele ne îngrădesc, pentru a le rescrie dacă ele sunt lipsite de sens.

O nouă șansă în care putem alege tot ce este mai bun, sănătos, pentru trupul și mintea noastră, pentru a ne redobândi puterea de a ne manifesta liber, debarasați de frici sau de programe induse în mod subliminal, menite să ne transforme în roboți consumatori.

O nouă șansă de a privi înainte, în direcția spre care ne îndreptăm.

O nouă șansă de a vedea chipurile mult îndrăgite ale celor de lângă noi, de a-i îmbrățișa, de a le mulțumi că sunt, că există și că ne ajută mereu să vedem lumea și prin ochii lor, astfel cunoscând-o mai bine.

O nouă șansă de a ne lăsa ființele să respire adânc, să ierte profund, să iubească liber și complet.

O nouă șansă de a ne cerceta sufletul pentru a descoperi esența sa, forța neîntreruptă ce îl face să fie, să existe, să fie viața și să aducă viața, să fie pacea și să aducă pacea, să fie iubirea și să aducă iubirea, lumina și să aducă lumina.

O nouă șansă de a fi ceea ce am fost creați să fim, creatori în această lume în care noi toți trăim cea mai spectaculoasă și nouă aventură de până acum, această minune numită Viață.

Din aceste gânduri, trăiri, dorințe, a luat naștere site-ul eRomâniaTa.ro. Un site independent de interese politice sau materiale, dar dependent de iubire, de libertate, de sănătate, de frumusețe, pace, bunăstare, de virtuți și valori naționale, planetare și universale. Un site în care să împărtășim și să promovăm, românilor de pretutindeni, frumusețea adevărată a acestei țări și a întregii lumi în care ne aflăm, a oamenilor minunați care aduc cinste omenirii prin ceea ce au fost sau prin ceea ce sunt, informații, posibilități și soluții pentru trăirea unei vieți împlinite, cu sănătate, bunăstare, pace, încredere, cu iubire, cunoaștere, putere de schimbare, alegere, a unei vieți trăite în armonie cu natura, cu respect și recunoștință față de ea, care ne hrănește și ne menține în viață.

Toate materialele prezentate pe eRomâniaTa.ro sunt provenite sau făurite, din surse solide, veridice, bine documentate, pentru a asigura un flux de informații de cea mai înaltă și bună calitate. Este ceea ce noi înșine ne dorim să găsim la un site pe care-l accesam: un mediu curat, o interfață plăcută și un conținut folositor.

Ne datorăm nouă și copiilor noștri șansa de a accesa informațiile, cunoștințele și experiențele necesare care să ne permită de a fi cu mult mai mult decât ne dictează societatea, să fim precum ne dictează inima, aducând la suprafață, din adâncurile ei, spre manifestare în această lume, adevărata frumusețe, comoară, care sălășluiește în fiecare dintre noi.

Dacă doriți să pășiți alături de noi în această călătorie, ne bucurăm nespus și vă mulțumim!

Dacă doriți să ne susțineți munca și ideile, puteți să o faceți printr-un gând bun, o vorbă bună, sau chiar o împărtășire cu cei dragi, prin rețelele de socializare, a tot ceea ce găsiți mai interesant, frumos și folositor în călătoria dvs. pe site-ul nostru.

Vă mulțumim din inimă!

Redacția eRomâniaTa.ro

contact@eromaniata.ro