Nu stiu dacă iţi plac sau dacă ai urmărit vreodată clipuri motivaţionale. Pentru mine, reprezintă o modalitate de a mă repune pe picioare atunci când motivaţia mea e scăzută sau când starea mea emoţională nu este cea mai bună.

Alteori, aceste clipuri video motivaţionale sunt un motiv de a simţi lacrimi de emoţie şi frumuseţe în colţul ochiului.

Oricum ar fi, aceste clipuri motivaţionale pot crea clipe de viaţă care merită să existe. Fie că pot schimba ceva semnificativ sau nu în interiorul nostru, întotdeauna avem ce învăţa din ele.

Iată mai jos câteva din cele mai frumoase clipuri motivaţionale preferate de mine. Unele din ele sunt foarte emoţionante:

Dare – unul din clipurile mele motivaţionale preferate din toate timpurile. Îndrăzneşte. Şi toate temerile tale se vor transforma.

Never give up – unul din acele clipuri motivationale fara cuvinte si care te lasa fara cuvinte: despre lupta de a pasi, la propriu, in viata, in fiecare zi. Cuvintele sunt de prisos.

Fluturele – o celebră reclamă românească, care pentru mine reprezintă unul din cele mai emoţionante clipuri motivaţionale pe care le-am vazut. Un omagiu pentru părinţii noştri.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here