Wednesday, January 17, 2018

Noi, cei care facem parte din echipa eRomâniaTa suntem pasionați de frumos, mai exact de acel Frumos creat cu suflet. De aceea, una dintre activitățile care ne sunt dragi este webdesign-ul  și tot ceea ce înseamnă creație și realizare grafică pentru identitate de marcă/brand (logo-uri, cărți de vizită, mape de prezentare, afișe publicitare, pliante, roll-up-uri, invitații etc.)

Ce ne definește? O abordare creativă, o curiozitate sănătoasă, multă perseverență și credința că

„O idee se poate transforma în praf sau magie. Totul depinde de talentul care o atinge.” (William Bernbach)

Avem experienţa necesară în realizarea de site-uri cu conţinut dinamic și atractiv, ce utilizează baze de date, module de autentificare și administrare online, tehnologii de ultimă oră în domeniul dezvoltării web (și aici punem accent, în primul rând, pe securitate).

Pe lângă aspectul atractiv al site-ului, urmărim organizarea bună a conținutului acestuia și, bineînțeles, satisfacția vizitatorilor prin găsirea și folosirea intuitivă, cât mai prietenoasă, a informațiilor căutate.

Credem că, în webdesign, este esențial echilibrul dintre aspect, funcționalitate și performanță.

Și pentru că fiecare proiect este unic, costurile variază în funcție de cerințele și așteptările fiecărui client. Oferim în primul rând:

Implicare, dăruire, dezvoltare,

alături de prețuri corecte și suportul care știm cât de necesar este pentru a ajunge să utilizezi un website ușor, intuitiv și cu bucurie. Și mai ales, pentru a ajunge să vezi rezultate!

Iată oferta noastră standard pentru realizarea unui website:

Servicii webdesign

Info Plus

În preţul tututor pachetelor de mai sus sunt incluse următoarele servicii:

 • Asistenţă pentru achiziţionarea unui domeniu de internet (.ro,.com etc);
 • Asistență pentru promovarea site-ului:
  • Campanii prin Google AdWords;
  • Campanii de promovare prin Facebook Ads;
  • Email marketing (trimiterea de newslettere);
  • Crearea unei pagini de Facebook;
 • Optimizarea site-ului pentru motoarele de căutare standard:

– optimizarea pentru motoare de cautare reprezintă în principiu intervenţia făcută în codul sursă al paginilor ce are ca scop dezvoltarea şi concentrarea cuvintelor cheie reprezentative pentru obiectul de activitate al site-ului astfel încât să primească poziţii de top în rezultatele căutărilor şi implicit mai mulţi vizitatori;

– optimizarea site-ului implică scrierea textelor într-un anumit fel, respectarea unor caracteristici tehnice, denumirea fotografiilor într-un anumit fel etc. Este bine ca toate aceste lucruri să fie făcute din momentul ințial, astfel încât motoarele de căutare, încă de la început, să ia în considerare site-ul în baza criteriilor dorite.

Ai un proiect interesant sau o propunere? Contactează-ne!

Ne puteți contacta la tel. 0747-819226, folosind adresele de e-mail contact@eromaniata.ro, narcisa_ue@yahoo.com sau completând formularul de contact.

Noutati

Medic licențiat la HARVARD declară pentru legislatori: Copiii NEVACCINAȚI prezintă risc...

Tetyana Obukhanych, medic specializat în imunologie, licenţiat la Harvard declară către legislatori: Copiii nevaccinaţi prezintă risc ZERO pentru ceilalţi şi arată de ce. Iata ce...

Sunt recomandate exerciţiile fizice în timpul sarcinii?

Recomandările obişnuite privitoare la exerciţiile fizice afirmau că dacă nu te-ai apucat de exerciţii fizice înainte de a rămâne însărcinată, atunci nu este cea...

Cum să creşti un copil creativ

Nevoia de creativitate Poate te întrebi de ce are nevoie copilul tău de creativitate – şi nu mă refer doar la faptul că ştie să...
Translate »